Selena Gomez Hungary FanClube

Sziasztok!Ez egy Facebook oldalunk webes oldalja!Itt is nagyon jo képek vannak és remélem Facebookon is kikerestek minket!

                    

Horoszkóp


 

Horoszkóp 2011 - Mérleg -Skorpió
   
2010.11.09

 Horoszkóp 2011 – IKREK

A 2011-es év, változásokat hoz racionális téren. Kétszer szerencsésebb vagy, mert ezúttal nem félsz a változásoktól, és ehhez még hozzájön, hogy minden kedves tervedet véghez tudod majd vinni. Sok lesz a munkád, a dolgok néha zsúfolttá vállnak, számos probléma kerít hatalmába, de sikerül mindig jól kijönnöd ezekből. A család és a barátok nagyban támogatnak, számodra ez sokat jelent.

Hozzá kell tennünk, hogy az Ikrek fontos döntéseket kell, meghozzanak ebben az évben. Egyesek közülük rizikósak, de be kell majd vállalnod őket, ha nyerni akarsz. Átlagban a most meghozott döntések év változások terében a pénz áll, ilyen vagy olyan módon. Ennek élvezője a csillagjegyben született vagy/és annak családja. Jelentős vásárlásokra teszel szert 2011-ben.

Szex és szerelem

2011-ben nagy jelentőséget tulajdonítasz szerelmi életednek. Tulajdonképpen nagy igényed van a szeretetre. De éppen ez tesz sebezhetővé, mert olyan kapcsolatba léphetsz be, amely nem lesz feltétlenül jó számodra. Maradj a földön a kezdetekben, még akkor, amikor nem halmoztak el annyira az érzések, elemezd a dolgokat hideg fejjel és döntsd el, ha tovább akarsz lépni. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy hallasd a hangod.

Az év eleje eléggé nehéznek bizonyul. Problémák adódnak a kommunikációban, ezért akár elszigetelheted magad, ami most egyáltalán nem segít. Változást akarsz, de még nem bukkantál rá a megfelelő megoldásra. Ha már kapcsolatban élsz, meg kell találnod azokat a helyzeteket, amelyek segítségével kitörhetsz a rutinból. Egyébként is az, az ember vagy, aki hamar megunja a dolgokat. Most meg egyébként is érzed a kapcsolat nyomását. Mindezek ellenére, lehet senki vagy semmi nem vár a barikád másik oldalán. Ne vállalj be kockázatot, ha nem vagy biztos a döntés utáni sikerben.

A 2011-es év második felében párkapcsolati gondok lépnek fel, egyikőtök sem hajlik a kompromisszumra. Az egyedülálló Ikreknek megy jobban a sora. Értékelik, szeretik őket, és ők is szerelmesek lehetnek valakibe. Annak ellenére, hogy esze águkba sincs feladni a szabadságot, az Ikrek egyik extrémitásból a másikba esnek. Vedd a dolgokat apránként, a sietség nem hoz semmi jót. A 2011-es év végéig az Ikrek részben megoldhatják gondjaikat és képesek kompromisszumokat kötni, ezzel, pedig többet adnak majd partnerüknek.

Karrier

2011-ben azt javasoljuk, fektess hangsúlyt a szakmai kapcsolatokra. Egyrészt, nagyon jól megérted magad együttműködő partnereiddel, és új szerződéseket tudsz majd kötni. Másrészt viszont nehezen kommunikálsz azokkal az emberekkel, akiktől függsz, és akiknek van szavuk. Bármennyire is spontán lennél, szakmai téren azt javasoljuk, vedd elő a diplomáciai énedet. 2011-ben szakmai projekteket vihetsz véghez.

Már az év első felében, sikerekben lehet részed. Kedvező ajánlatokat kapsz, szép eredményeid vannak, keresett és megbecsült vagy. Szeretsz dolgozni és komoly vagy abban, amit csinálsz. Azok, akik munkát keresnek, most megtalálják, amit keresnek. Nyárig nagy esély van arra, hogy egyes Ikrek munkahelyet váltsanak, mert mindig új lehetőségek és kihívások adódnak.

Ha erre a lépésre szántad el magad, akkor azon veszed észre magad, hogy hamar be tudsz illeszkedni az új környezetbe. Kreatív vagy, és munkára fogod az agytekervényeidet. Amit véghez viszel, nem marad jutalom nélkül. Az év végéig az Ikrek egyik álma válhat valóra, ez, pedig különleges státust kölcsönöz nekik.

Pénz

Pénzügyi helyzeted jónak mondható 2011-ben, kivéve azokat a veszélyeket, amelyek az év második felében érkezhetnek. Ha azonban előrelátó és óvatos vagy, akkor nem kell ezektől félned. Kiegyensúlyozott vagy pénzügyileg, ez, pedig jelentős vásárlásokat engedhet meg. Minden a legnagyobb rendben fog működni, ha hideg fejjel döntesz a dolgok felett.

Már az év elején jobbnál jobb ajánlatokkal bombáznak. Minden nagyon jól hangzik, viszont nagy a kockázat, hogy mindent igaznak gondolj. Ennek ellenére szeretnéd kiadni ezekre a lehetőségekre a pénzt. Gondold meg kétszer. Tavasszal nem várt nyereségekre tehetsz szert. És most nem kimondottan a te befektetett munkád gyümölcsére gondolunk, inkább egy ajándékra.

Júliusban jobb, ha meghúzod a nadrágszíjat, légy minél óvatosabb. Minden lépésedben kísértések vesznek körül. Ha mindenképpen be akarsz valamibe fektetni, kérd ki egy bizalmas ember tanácsát. Ne várj extra nyereséget, mert ezek úgysem érkeznek.

Egészség

Egészségileg jól áll, de nem kiválóan. Teljes évre számíthatsz, energiádat, pedig számos tevékenységek között kell elosztanod. Bizonyos helyzetekben túlzásba viheted a munkád, ezt, pedig megérzi szervezeted. Hajlamos vagy a rendezetlen életvitelre, ami az alvást és étkezést illeti. Tégy meg mindent, hogy ezeket egyensúlyban tartsd. Fogyassz természetes termékeket.

Az év első felében kiváló fizikai erőnléted van. Nem fog semmi különös történni, mert immunrendszered mindennek ellenáll. Semmi sem hagy energia nélkül, ezért semmi sem irritál. Ha mégis negatív energiával töltődsz fel, fizikai gyakorlatokkal szabadulhatsz meg tőlük. Válasz egy olyant, mit kedvvel végzel. Amúgy is aktív ember vagy, nem szeretsz egy helyben maradni. Használd ki ezt az előnyöd.

A nyár beálltával pihenésre lesz szükséged, hogy levezesd a mindennapi stresszt. Utazz el, vállalj be új élményeket, töltődj fel és szabadulj meg mindentől, ami rosszat tesz neked Ezzel, a mindennapi rutintól is megszabadulsz, tested is lelked is fellélegezhet. Az év vége felé ismét formában leszel. És ezt mindenki észreveszi.

 

 Horoszkóp 2011 – RÁK

Számodra a 2011-es év szerencsés lesz. Első sorban, azok a problémák, amelyekkel szembe kellett nézned a múltban maradnak. Minden könnyebbnek tűnik és így is van. Ha eddig kételkedtél abban, hogy cselekedned kell, most biztos vagy minden lépésedben. Ha a szerelem terén nem voltál kiteljesedve, most nagy esélyek vannak arra, hogy rátalálj a nagy Ő-re. Utazásokban lehet részed, új embereket fogsz megismerni, akiktől sokat tanulhatsz. Új kapcsolatokat kezdesz, fejlődsz, és megoldásokat keresel.

Ebben az évben magadra koncentrálsz. Több szinten is képes leszel életedet javítani. Az egyetlen dolog, amelytől tartanod kell, azok az indokolatlan döntések. Teljes életet élsz, ismét visszatér az életkedved, örömöd és lelkesedésed.

Szex és szerelem

2011-ben szerelmi téren szép periódust élsz meg. Ha már létezik valaki az életedben, akkor az, az ember még szorosabb kapcsolatot ápol majd veled. Új dolgokat fedezel fel benne, amelyek még szorosabbá teszik kapcsolatodat. A köztetek lévő kommunikáció is mélyebb lesz, biztosabb. Bátornak kell lenned, hogy megnyílj, és meg kell, enged, hogy azt nyújtsa számodra, amit valóban nyújtani akar.

Ha egyedülálló vagy, nagy az esély arra, hogy megtaláld a megfelelő embert. Csupán annyit kell tenned, hogy nézz körül a világban. Menj szórakozni, mert számos alkalmad lesz erre. Így az esélyeidet is megnöveled majd arra, hogy rátalálj arra az emberre, akire már rég vártál. Minden esetre nem csak egy szép kalandról szól majd az egész, hanem komoly és tartós kapcsolatnak nézel majd elébe, így már mindenképpen megéri.

Már az év első felében rátalálhatsz erre az emberre. A nyár vége felé azonban olyan periódust élsz meg, amikor a körülötted lévők nagyobb érdeklődést mutatnak irányodba, mint te feléjük. Hódolóid nem járnak sikerrel. A 2011-es év nyara a legjobb periódus, ami a szerelmet illeti.

Karrier

Szakmai téren a 2011-es év tele van eseményekkel és sikerekkel. Ha terveid, álmaid, projektjeid, ötleteid vannak, ne habozz. Láss munkának, mert ez az év lesz a legjobb év ezek kivitelezésére. Gyorsan kell haladnod, lépésből kell döntéseket hoznod,, légy kreatív és merész. Kész vagy letaglózni a konkurenciát és nehezen tud ebben bárki is megállítani.

A sok siker, ebben az évben csak a kemény munkának köszönhető. A kezdeményező képesség meghozza a gyümölcsét. Használd ki a szakmai kapcsolataidat, hogy megmutathasd terveidet, és ezáltal segítséget kapj másoktól. Nagyon fontos, hogy mindig reálisan kezeld az adott helyzeteket, legyenek azok rosszak vagy jók. Néha, a dolgok nagyszerűen mennek, máskor semmi sem megy úgy, ahogy te az szeretnéd. Nem kell aggódnod, csupán átmeneti dolgokról van szó. Légy türelmes.

Ha nincs saját vállalkozásod, és máshonnan várod a lehetőségeket, azok későn érkezhetnek. Ne hagy el a reményt, és ne állj le a harccal. Vigyázz arra, hogy mit mondasz, hogyan mondod mindazt, amit közölni szeretnék. Harcias, motivált, realista vagy, kész a feladatokra.

Pénz

2011-ben pénzügyi helyzeted javításán törekszel. Van kezdeményezőképességed, döntéseket is tudsz hozni, mindent megteszel, hogy bevételeid megnöveld. Néha, a dolgokat tiszta fejjel nézed, ami segít abban, hogy ne hibázz. Minden esetre, ha kedvezményt kapsz, légy óvatos.

Az év első felében kisebb pénzre teszel szert. Ezek kedvező befektetésekként érkeznek, vagy akár egy régebbi kölcsönből. Annak ellenére, hogy jól állsz anyagilag, légy óvatos.

Az év második felében üzleti lehetőségek jelentkezhetnek. Jó, ha minden részletet jól megrágsz, mielőtt meghozod döntésedet. Ha kell, kérd ki egy szakértő tanácsát. Az év vége felé nagyobb kiadások érkezhetnek. Ezeket azonban külső faktorok irányítják.

Egészség

Sok energiával rendelkezel a 2011-es évben. Éppen ezért, számos tevékenységben részt veszel, úgy intellektuális, akárcsak fizikai téren. Másrészt, jót tesz neked, ha kimész a világba, jó ha sok az elintéznivalód, mert ezek megtartják a jókedved és lelkesedésed. Ezek mellett néha feszegeted a határaidat, így olyan periódus is kialakulhat az év során, amikor fáradtnak és kedvetlennek érzed magad.

Őrizd meg az egyensúlyod bármit is csinálsz. Annak ellenére, hogy néha egyáltalán nem érzed jól magad, ez nem azt jelenti, hogy gyógyszerekhez kell nyúlnod. Válaszd a természet erejét, ülj sokat a levegőn és figyelj az étkezésedre, legfőképpen az év első felében. Tartsd be a pihenés idejét, és kerüld a túlzásokat.

Nyáron a fáradtság felhalmozódik. Egykedvű leszel, bezárkózol a házba és elszigeteled magadtól a világot, mert nem egy hullámhosszon vagy azzal. Elégedetlen és ingerlékeny leszel, nem másokkal, hanem saját életeddel. Ez egészen 2011 végéig kitarthat. Ha erőfeszítéseket teszel ennek leküzdésére, megtalálod majd a helyes utat, hogy kilábalj a stresszből és kedvetlenségből.

2010.11.20

 Horoszkóp 2011 – MÉRLEG

2011-ben a hangsúlyt a kapcsolatokra helyezed, legyen szó, családról, barátokról, partnerről, kollégákról, együttműködő partnerekről stb. Légy nyitott, lépj ki a világba, kommunikálj, alakíts ki kapcsolatokat. Több lehetőséged lesz kibontakozni a kialakított kapcsolatok segítségével. Saját szakmai tevékenységeid tudod majd kibontakoztatni, így néhány álmod is valóra válik.

2011-ben lezársz egy korszakot. Szebb köntösben látsz majd dolgokat, könnyebben ki tudod fejezni magad. A sikerhez vezető úton néha nehézségekbe ütközöl, de ezek nem lesznek olyan gátak, amelyek meggátolják a siker elérését. Ne hagyjon el a remény, légy türelmes és pozitív szemléletű. Az eredmény eljön majd. Ebben az évben szép dolgokat építhetsz majd.

Szex és szerelem

Szerelmi téren ez az év vegyes lesz. A legkedvezőbb periódusok a szerelemre a tavasz és az év utolsó fele. Ebben a periódusban a dolgok normális kerékvágásban zajlanak, a számodra megfelelő módon. Optimista, beteljesült, és hálás leszel mindazért, amid van. Az év többi felében párkapcsolatodat erősítheted meg, ha kapcsolatban élsz, ha, pedig még keresed a megfelelő személyt, felpezsdítheted szerelmi életed. Mindkét esetben jó akarás és objektív szemléletmód szükségeltetik tőled.

Jobb lábbal kezded az évet. Senki sem ellenállóbb, mint te magad. Szerelmeddel forró éjszakákban lesz részed, és kellemesen tölt el az érzés. Jó, ha nem csak fizikailag kerülsz közel szerelmedhez, a kommunikáció is nagy hatással lehet. Nyílj meg érzelmileg, mutasd meg a szeretett személynek, hogy bízol benne. Ha egyedülálló vagy, minden féle kalandba benne leszel, így szerzel kellemes pillanatokat magadnak. Nem kizárt, hogy számodra megfelelő emberrel találkozol, akivel komoly kapcsolatba kezdhetsz.

A 2011-es év második felében különböző helyzeteken mehetsz keresztül. Úgy érzed, most nyugalomra és stabilitásra van szükséged érzelmi téren, máskor azonban szórakozni akarsz, minden magyarázat nélkül. Állj meg és gondolkozz el mindezen. Ha egyedülálló vagy, akkor csak tapasztalatokat akarsz szerezni.

Karrier

Ha lehetőséged van az év elején új projektekbe bekapcsolódni, ne habozz. Ha tudod, hogyan kell programodat kellőképpen beosztani, sikeres lehetsz. Néha a dolgok teljesen másképpen alakulnak, de ez nem jelent kifejezetten rosszat. Egyszerűen türelemre és kitartásra és találékonyságra van szükséged. Máskor monoton időszakok következnek, amikor nehéz lesz motiválnod magad.

2011 második felétől nagy figyelmet kell, szentelj szakmai életednek. Lehetnek feszült helyzetek karrieredben, de akár csendes időszakok is. Nagyon sokat számít, mit mutatsz kifele. Légy diplomatikus, bármi is lenne a fejedben. Gondolkozz el azon, hogy hosszútávon mik a céljaid, tudd, mit kell tenned és vigyázz, mit mondasz.

 

Pénz

Pénzügyi helyzeted ebben az évben nem mondható jónak. A pénz folyamatosan érkezik, de kevés lesz belőle, ami nem engedi meg a befektetéseket. Mindezek ellenére, sikerül majd a kiadásokat is lecsökkentened. A legjobb az lenne, ha komoly tervet készítesz magadnak, már az év első felében, ami nem enged meg semmi könnyelműséget. Így tudni fogod mindig, mennyit költöttél és mennyi áll még a rendelkezésedre. Ha olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek jelentős pénzösszeg befektetésével járnak, először jól rágd meg a dolgokat, esetleg kérd ki más tanácsát is.

Az év első felében, kevesebb pénzben lehet részed, a kísértések, pedig mindennaposak. Ha mindenképpen ki akarod elégíteni a kívánságaidat, próbálj meg elszigetelődni a dolgoktól és nézz hideg fejjel szembe velük. Kerüld a drága ajándékokat, és minden olyan költekezést, amely nem megalapozott. Csak így tudod egyensúlyban tartani pénzügyi helyzetedet.

Az év második felétől a dolgok mozgásba indulnak. Esélyed lesz nyereségekre szert tenni, de még most sem lesz alkalmad nagy pénzösszegekre. Őrizd meg a higgadtságod, és ne lelkesedj túlzottan. Légy óvatos azokban a helyzetekben, amelyek pénzt követelnek. Kérd ki egy szakember tanácsát, ha mindenképpen szükségét érzed. Az elővigyázatosság és a jó szervezőképesség segít majd az egyensúly megtartásában.

Egészség

Egészségi állapotod nagyrészt jónak mondható. Jókedved nagy és energiával is rendelkezel. Általában tudod, hogyan kell vigyázni magadra, és csak ritkán léped túl a szabályokat. Mint sokan mások, szereted magad kényeztetni. Ha úgy érzed néha elég a túlzásokból, változtass életmódodon, étkezéseden.

Teljes energiával kezded az évet.

Munkabírásod bámulatos. Ha energiádat képes leszel építő módon felhasználni, sikeres dolgokat viszel végbe. Nyár felé jó lesz figyelni az étkezésedre, ha jól akarsz kinézni a meleg évszakban. Általánosan, fontosak számodra a külsőségek, ez, pedig most segíthet. Az év második felében mindennél jobban vágysz a szórakozásra. Mindent kipróbálsz. Legfőképpen az ünnepek időszakában, de vigyázz a túlzott élelmiszer fogyasztással. Az egészség számodra most az lenne, ha elkerülnéd a túlzásokat, és minél egészségesebb ételeket fogyasztanál. Kisebb egészségügyi problémákkal szembe kell, majd nézz, de semmi komolyról nem lesz szó.

 

 

Horoszkóp 2011 – SKORPIÓ

2011-ben hullámvölgy lesz az életed. Egyrészt megfelelően és tudatosan követed a céljaid, és semmi sem téveszthet el a helyes irányból. Másrészt olyan periódusok is lesznek életedben, amikor úgy érzed, már nincs amiért harcolni. Nagy esélyeid vannak arra, hogy mások felfigyeljenek rád, és sikered legyen, ezt az élet minden területén véghez viheted.

Utadban nem találkozol nagy nehézségekkel, sőt néha teljes szabadságot kapsz, úgy szakmai téren, akárcsak a privát életben. Érdekes élményekben lesz részed, hasznos és gyümölcsöző kapcsolatokat teremthetsz. Csak rajtad áll, hogy kitörsz a szürkeségből, vagy nyitsz a világ felé.

 

Szex és szerelem

Érzelmi téren az év nem indul jól, de az év során a dolgok helyre állnak. Sok kérdésed van az érzelmi életedet nézve, amelyekre nem mindig kapod a megfelelő választ. Ha azonban megtartod objektivitásod, idővel megérted ki is vagy valójában, rájössz, melyek azok a dolgok, amelyekre szükséged van, és döntéseket hozol. Ha még egyedülálló vagy a 2011-es év első három hónapjában szép kilátások vannak számodra. Szerelembe eshetsz valaki iránt.

Az év második felében több érzelmi stabilitás érkezik életedbe. Partnered mindenben támogat, te, pedig biztonságban érzed magad. Fogadd el a tőle jövő figyelmességet. Semmi szín alatt ne hidd azt, hogy minden csak érted van. Tégy meg mindent annak érdekében, hogy a köztetek lévő kommunikáció megmaradjon.

Ha egyedülálló vagy kalandok sora érkezhet életedbe, de komoly kapcsolatra nem számíthatsz. Légy türelmes és diplomatikus.

 

Karrier

2011-ben tüzetesen elemezni fogod pénzügyi helyzetedet, mindenből, pedig kivetkeztetéseket vonsz le. Jó, ha pontos rálátásod van a helyzetekre, így tudod majd, mit kell tenned, hogy karriered szépen haladjon felfelé. Jól megérted magad azzal a csapattal, amellyel együtt dolgozol, kollégáid és feletteseid is értékelnek. Tudsz minden kiszabott feladatra kellő figyelmet szabni, még akkor is, amikor unalmas munkát adnak.

Az év eleje szakmai sikereket hozhat. Járj nyitott szemmel, hogy ne halaszthass el egyetlen lehetőséget sem. Ugyanakkor ez a periódus kedvez majd a fejlődésnek, az előrelépésnek, és a tudásszerzésnek. Ha lehetőséged van elvégezni egy tanfolyamot, ne hagyd ki a lehetőséget a tanulásra. Az eredmények hosszútávon mindenképpen gyümölcsözőek lesznek.

Az év második felében hagyj fel harcias viselkedéseddel, legfőképpen azok előtt, akiktől valamilyen szinten függsz. Figyelj oda, mit mondasz és azt hogyan mondod. És legfőképpen, hogy kinek mondod. Találj egy megfelelő egyensúlyt, a diplomáciáról se feledkezz meg, legfőképpen amikor valaki hibázott és tudod, hogy neked van igazad.

 

Pénz

Pénzügyileg nem állsz a legjobban idén. Úgy tűnik, ebben az évben sokkal többet keresel, és megengedheted magadnak a fontos dolgokat. A nyereség konstans marad, így nem kell szembenézned nehéz pénzügyi helyzetekkel.

A befektetések, amelyeket idén kötsz gyümölcsözőek, legfőképpen akkor, ha a dolgok minden aspektusát megfigyelted, és még egy szakértő tanácsát is kikérted.

Ha azonban pénzügyi helyzeted hanyatlóban, tanuld meg, hogyan kezeld a költségvetésed, csökkentsd a kiadásaid, keress olyan lehetőségeket, amelyekkel több pénzt spórolhatsz meg. A pénzt csak azokra a dolgokra add ki, amelyek valóban fontosak számodra.

 

Egészség

Az év első három harmadában sok pihenésre lesz szükséged. Az összegyűlt fáradtság mentális szinten is megmutatkozik, ami több érzékenységet hoz életedbe, vagy éppen ellenkezőleg, idegesebb lehetsz a kelleténél. Másrészt negatív energiádat szerelmi életed kibontakozásában vezeted le, ami ismét segít. A könnyed étkezés és az egészséges élet segít a stressz helyzetek levezetésében, legfőképpen akkor, amikor úgy érzed, semmire sincs energiád.

Az év vége felé minden visszaáll a normális szintre, visszakapod életenergiád. Ne feszítsd túl a húrokat, ebben az évben relaxálj sokat és tartsd be a pihenés óráit. Figyelj oda a táplálkozásodra, és kényeztesd el magad masszázzsal vagy aromaterápiával.

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 87
Heti: 121
Havi: 775
Össz.: 409 425

Látogatottság növelés
Oldal: ♥•Horoszkópok
Selena Gomez Hungary FanClube - © 2008 - 2024 - selkalu.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »