Selena Gomez Hungary FanClube

Sziasztok!Ez egy Facebook oldalunk webes oldalja!Itt is nagyon jo képek vannak és remélem Facebookon is kikerestek minket!

Rocky és Cecén kívüli szereplők! Deuce:A laza és sok kapcsolattal rendelkező Deuce,Cece és Rocky utcai életben tapasztalt haverja,aki mindig mindenről tudni akar.Ő az aki,mindig jó helyen van.Ha koncertjegy kell,ő a te embered.De a jegyet nem közvetlenül tőle kapod meg,ugye érted,hogy mire gondolok?

 

Flynn:Cece öccse,Flynn nagyon helyesnek tűnik,de ennek életkoránál jóval bölcsebb,tudja,hogyan húzhat haszont bármely helyzetből,és imádja a baconszalonnát,a video- játékokat...és őrületbe kergetni a nővérét,Cecét.

 

Ty:Rocky bátyja,laza,rajong az újdonságokért,és szarkasztikus.(Ja,így van.)Kitűnően mozog táncosként,és még kiváloabban mozog a lányok körében...vagyis szeretné ezt hinni magáról.

Gunther and Tinka:Gunther és Tinka a Hessenheffer ikertestvérek,és egy kis,kiejthetetlen nevű hegyi országból származnak.Jellegzetes akcentusuk és a csillogó ruhák viselése iránti imádatuk miatt ez a páros biztos nem veszik el a tömegben.Rocky és Cece ˝rivalizáló barátai˝ az Risza Fel,Chicago!show-ban és a suliban!     

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 87
Heti: 140
Havi: 794
Össz.: 409 444

Látogatottság növelés
Oldal: ♥•Shake It Up szereplők karakterei
Selena Gomez Hungary FanClube - © 2008 - 2024 - selkalu.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »