Selena Gomez Hungary FanClube

Sziasztok!Ez egy Facebook oldalunk webes oldalja!Itt is nagyon jo képek vannak és remélem Facebookon is kikerestek minket!

 

 

Selena halálos fenyegetéseket kapott!Eddig még csak hetente,de rendszereződött!Justin próbálta megnyugtatni,de mit ér az!Egy pár ilyen üzenet!:Amikor meghallottam,hogy Justin ezzel a ringyó Selenával van együtt,hát mérgemben elsírtam magam!Teljesen kiborultam!Ez az álnok kígyó teljesen elcsavarja Justin fejét!El tudnám taposni,mint egy békát!Utálom!Tussi21 írta.

I hate you,little bitch!I want to kill you-die!(Utállak,te kis ribanc !Meg akarlak ölni -dögölj meg!)bieb-4-ever írta.

Örülök,hogy halálosan megfenyegették Selenát!Remélem,meg is fog halni!Nagyon örülnek neki,sőt még bulit is rendeztek!loveJBieber írta.

Akik elfogadják!:

Mondjátok csak,elment az eszetek?!Hagyjátok már békén őket!Nekünk,rajongóknak el kell fogadnunk,ha Justin boldog.Akkor is,ha nagyon fáj.Ez az ő magánügye.Hiszen ő is ember,neki is vannak érzései!Ti még sosem voltatok szerelmesek?elicetex007 írta.

Szerintem nagyon helyes pár,összeillenek!Mindenketten boldognak látszanak.Izgalmas lesz látni,hogyan folytatódik a karrierjük.Anna írta.

Selena nam illik Justinhoz.De mivel nagyon szeretem JB-t,örülök,hogy végre boldog.Nem bírom Selenát,de szerintem túlzás halálosan megfenyegetni!JB95 írta.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 87
Heti: 153
Havi: 807
Össz.: 409 457

Látogatottság növelés
Oldal: ♥•Selena halálos fenyegetéseket kapott
Selena Gomez Hungary FanClube - © 2008 - 2024 - selkalu.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »